Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Over stijl & meer

Welkom op onze site!

Stijl & Meer is een idee van Jacqueline Hillegers en Linda Kroezen. 

Jacqueline is al dertig jaar werkzaam in het kappersvak en is in het bezit van het dames- en herenvakdiploma.

Linda heeft haar vakdiploma's, maar haar passie gaat uit naar wonen en interieur. Na twee jaar haar webwinkeltje Klein maar Fijn te hebben gerund, is STIJL & MEER nu de uitdaging.

Daarnaast is Rose als woonstyliste werkzaam. Zij is elke woensdag aanwezig en kan u voorzien van advies in de winkel, maar ook in uw woning. 

Bij Stijl & Meer zal u worden verrast door de combinatie van een woonwinkel en een kapsalon. In de kapsalon wordt de stijl van de woonwinkel doorgetrokken en zo heeft u het gevoel echt thuis te zijn! Een heerlijke koffie met iets lekkers hoort daar uiteraard ook bij! 

Wij hebben een steeds wisselende collectie van meubels, woonaccessoires en lifestyle artikelen. Uiteraard worden u inkopen prachtig verpakt! Kom gerust langs en laat u verrassen!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren